

Agenda of the INRAG Spring Meeting

05.04.2019

Location: Öko-Institut Darmstadt

Time: Friday, 5. April from 09:00 to 06:00/06:30 p.m.

09:00 – 09:10 (10 min) Stephan Kurth Matthias Englert	TOP 0 Greeting and procedure Overview and objectives of the meeting: Additions to the agenda
09:10 – 09:30 (20 min)	TOP 1 Status of the INRAG project: Risks of ageing NPP Presentation of the current status of the project Brief Report about Presentations in Brussel, in Linz Presentation in the future (Germany)
09:30 – 10:30 (60 min)	TOP 2 New developments regarding transborder EIA under Espoo and Aarhus Convention. Brief report and discussion without presentation. Chapter integration
10:30 – 11:00 (30 min)	Coffee Break
11:00 – 12:30 (90 min)	TOP 2. Discussion of changes to the Text AP4 Systematic discussion and of the comments received by authors Discussion of missing items like - obligatory Risks Reports. - Examples to be integrated.
12:30 – 13:30 (60 min)	Lunch Break at Vapiano



13:30 – 15:00 (90 min)	TOP 3 Mohovce Discussion
	TOP 2 continued. Future Planning for the project.
15:00 – 15:30 (15 min)	Coffee Break
15:30 – 17:00 (60 min)	TOP 4: Other INRAG topics
	- Discussion: statements and press releases: discussion on consensus rules.
	- Status of the Nuclear Risk Report
17:00 – 18:00 (60 min)	Buffer